top of page

Beşinci bölüm yüklendi.

Konumuz sosyal sorumluluklar (zorunluluklar) evet. Konular sarmalı dediğimiz her durumun birbiri ile ilişkisi üzerinden İnsan olmanın sorumlulukları üzerine çaba sarfetmek istedik. Bu eksende youtube kanalımda sevgili Murat Azizoğlu ile başladığımız ve 3 bölüm sonrasında misafir ağırladığımız kıymetli Dr.Nilgün Peker'in de dahil olmasıyla beşinci bölümü yaptık ve yükledik :)


İçinde neler yok ki!. Şıklar halinde sıralamaya yetmez desem yeridir. Yetimleri konuştuk, maddi imkanları olmayanları, kız çocuklarını, çevreyi ve dahasını.. Günümüz dünyasında hareketli yaşamın kaçınılmaz popülasyonları içinde ihtiyaç sahiplerini görmek daha da zorlaşıyor. Reklam panolarından, içecek reklamlarının ''kusursuz hayat'' hayali yavanlığından, medyanın tüketime yönelik içerik üretme kusurlarından dem vurmaya kalkarsak yine şıklar halinde sıralamaya yetmez.


Bu videoyu sabırla izleyip sonuna vardığınızda evet; ''herkesin yapabileceği bir şeyler var'' demişti Murat Azizoğlu, işte o noktada tek vücut olmaya sebep ''Sosyal Zorunluluklar'' dememizin sebebinde buluşacağız.



110 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page