top of page

Bizimkiler ''el emeği, göz nuru''sevdalıları

Kenan ve Berna Yazır Köyü Olympos'ta atölye ve ev döngüsünde üretiyorlar. Neler yapıyorlar diye merak edenler için link veriyorum.


''Atölye Duende cam, ahşap, kumaş ve daha pek çok materyal kullanarak özgün tasarımlar ortaya çıkarmak üzere Kadıköy'de hayat verip Olympos'ta büyüttüğümüz bir 'güzel şeyler' yaratma mekanı. Tasarımlarımız eldivenden merdivene tüm ihtiyaçlarınızı karşılama iddiasında değil, lakin parmağınız ya da boynunuzda taşıyacağınız bir aksesuar, belki de bir ömür duvarınızda veya rafınızda göreceğiniz bir biblo, ya da ceketinizi, atkınızı asacağınız bir askı olarak karşınıza çıkabiliriz. O 'şeyleri' her gördüğünüzde mutlu hissetmeniz dileğiyle, Duende'li anlarınız ve anılarınız bol olsun'' demişler... Tatlılar :)




İstanbul'a geldiklerinde bir hatıra videosu yapmıştık. iyi de etmişiz.

Uzun zamandır görüşememiştik. Öyle internet sosyal medya yalan arkadaşlar. Herkesin dünyası yoğun, karışık. Bekle ki sosyal medya duvarın aksın, yakın eş, dost denk gelsin de hâl, hatır sor. Sürekli internette olanlar için bilemem. Özlenecek zaman aralığı da lazım:) şimdi ne yapıyorlar dediğin an whatsup, instagram veya türevleri yetmiyor. Sesini de duymak önemli oluyor. Neyseki geçen yakın zamanda telefonlaştık da sıcağı sıcağına hasret giderdik. Olympos'ta devam ediyorlar. Yokladım Kenan'ı İstanbul'a dönüş planı var mı diye? :) İstanbul'dan beton yığınının içinden çıkmış, doğada yeşile bezenmiş coğrafyada Berna ile bakışları bir :) ne dönmesi ... Anne, baba oldular üstelik. İyice yerleşmişler Olympos'a.. Mutlulukları daimi olsun temennisi ile devam ediyorum.

Baktım ürettiklerine, yaptıklarına. Şahane ürünler. İşte bizimkiler :) eğlenerek yapılan her şey güzel değil mi zaten.. Burada paylaşmamın sebebine geleyim. Bu zorlu süreçte herkes evinde. Aksayan işler, güçler. Şimdilerde paylaşımların içeriği çok daha önemli. İnternetten alışveriş yapar haldeyiz. haliyle farklı kategoride bir çok arkadaşımız çalışıyor, üretiyor. Belki bir yakınınıza, sevdiklerinize hediye almak isterseniz etrafımızda böyle güzel insanlar var. bakın, görün istedim. Kenan'ı yazmak bitmez, Berna'da cabası :) YARASIN...

72 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page